YENİ MİNİBÜS HİZMETE GİRDİ

YENİ MİNİBÜS HİZMETE GİRDİ

Yenipazar Belediyesi yeni bir minibüs alarak halkın hizmetine sundu.

Yenipazar Belediyesi yeni bir minibüs alarak halkın hizmetine sundu. Daha önceki eski minibüsleri satarak gelir elde eden Belediye, bu geliri ile kimseden yardım almadan minibüs satın alarak araç parkına bir yenisini eklemiş oldu.

Akşam saatlerinde Belediye önüne gelen minibüs için Belediye Başkanı İlhan Özden ile birlikte Meclis Üyeleri ve Belediye çalışanları toplanarak dua okuyup kurban kestiler. Daha sonra Başkan Özden minübüsün şoför koltuğuna oturup, meclis üyeleri ve belediye çalışanlarıyla birlikte şehir turu attılar. 

Kendisiyle görüştüğümüz Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden şunları söyledi: “Devlet malzeme ofisinden kimseden yardım almadan  kendi öz kaynaklarımızla bu aracı peşin fiyatla  aldık. Eski otobüsleri sattık,  sonra alacaklarımızı topladık; zorunlu olan olmayan çok harcamaları biraz kıstık temkinli davrandık. Bu paralarla  yol yaptık Lise caddesi,  jandarma yolu gibi yerlere… Belediye olarak otobüse ihtiyacımız da vardı. Yani düşüncemiz bunu olmaktı. Yeniden iş sahası yaratmanın  yanı sıra gelir elde ederek  belediyemizin borcunu ödemek,  hizmet yapacağımız işlerin finansmanını çıkartmak  böyle bir düşünce ile aldık. Bu inşallah başlangıcı daha;  bunun devamı da gelecek. Onun düşüncesindeyiz, onun mücadelesindeyiz. İnşallah daha iyilerini de araçlarımıza katacağız. İş makinesi, kamyon , çöp kamyonu, itfaiyesi,  servis otobüsünden olsun önceliğimiz bizim özellikle vatandaşın kamu hizmetlerini kullanması  düşüncesi ile aldık. Her hangi bir yerden destek,  yardım bağış gibi bir şey almadık . Kendi öz kaynaklarımızla aldık.” dedi  

Minibüs için fotoğraflara bakmak için TIKLAYIN 



EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ