BAŞKAN ÖZDEN, CUMARTESİ, PAZAR DEMEDEN İŞİNİN BAŞINDA

BAŞKAN ÖZDEN, CUMARTESİ, PAZAR DEMEDEN İŞİNİN BAŞINDA

Yaklaşan kış öncesi Belediye çalışmalarını yakından takip eden Özden, Cumartesi ve Pazar günleri tatil demeden çalışıyor.

Yaklaşan kış öncesi Belediye çalışmalarını yakından takip eden Özden, Cumartesi ve Pazar günleri tatil demeden çalışıyor.

Yenipazar meydanına caminin yanına yapılacak olan engelli asansörlü halk tuvaletleri çalışmalarını Başkan Özden yakından takip ediyor.

Modern halk tuvaleti yapılacağını ve engelli asansörünün de kurulacağını belirten Başkan İlhan Özden, Belediye çalışmalarının son hızla devam ettiğini aktardı. İktidar dönemindeki eski Belediye´nin 5 yılda yapamadığını 1.5 yıla sığdırdığını ve hummalı çalışmaların devam edeceğini belirten Özden, tek amacının Yenipazar halkına hizmet etmek olduğunu söyledi.

Muhalefet partisinin Belediyesi olmasına rağmen ikili ilişkiler ve girişimleri ile Yenipazar Belediyesi´nin araç parkurunu yenilediklerini aktaran Özden, kış gelmeden tüm yol çalışmalarının tamamlanacağını ve halk tuvaletinin vatandaşın hizmetine sunulacağını söyledi.

Haftasonu dahi çalışmaları yerinde takip ettiğini bu duruma en çok eşi ve çocuklarının kızdığını belirten İlhan Özden, haftasonu dahi birlikte kahvaltı yapamadıklarından, zaman geçiremediklerinden yakındıklarını belirtti.

Cafer Elmas - Yarın Gazetesi



Bilecik

20.04.2024

  • İMSAK 04:36
  • GÜNEŞ 06:10
  • ÖĞLE 13:08
  • İKİNDİ 16:54
  • AKŞAM 19:56
  • YATSI 21:23

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ