YENİPAZAR BELEDİYESİ GİRMEDİK SOKAK BIRAKMIYOR

YENİPAZAR BELEDİYESİ GİRMEDİK SOKAK BIRAKMIYOR

Yenipazar Belediyesi yol yapım çalışması yapılmadık sokak bırakmıyor.

Yaptığı yol yapım çalışmaları ve düzenlemeleriyle Yenipazar´ın çehresini değiştiren Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden ve ekibi şimdi de yıllardır herhangi bir hizmet yapılmamış Jandarma yoluna el attı.

Görüşlerini aldığımız Başkan Özden:

"Yıllardır herhangi bir hizmet görmeyen Zafer Mahallesi, Fevzi Çakmak Caddesinde (Jandarma Yolu) yol yapım çalışmaları Başladı. Modern cadde ve sokaklar yaratmak için söz verdiğimiz gibi çalışıyoruz. 

Belediye olduğu tarihten itibaren herhangi bir iyileştirme çalışması yapılmayan Zafer Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi (jandarma yolu) yolunda 2014 yılında asfalt kaplama ile iyileştirme yapılmış ve bu yılda duvardan duvara kilitli parke taşı yol yapım çalışmaları başlamıştır. Bu çalışmamızı da yine mümkün olan en kısa sürede tamamlayıp halkımızın hizmetine sunacağımızdan hiçbir Vatandaşımızın şüphesi olmasın.

Çalışmalar esnasında Halkımızdan ve Mahalle sakinlerinden tek isteğimiz çalışma ekibimize yardımcı olmaları ve anlayışlı davranmalarıdır. Vereceğimiz rahatsızlıktan dolayı tüm vatandaşlarımızdan şimdiden özür diler, Trafik güvenliği nedeniyle, herhangi bir kazaya, can ve mal kaybına sebebiyet vermemek için çalışma yapılan alanlarda vatandaşlarımızın daha dikkatli olmalarını rica ederiz.


HERŞEY YENİPAZAR VE HALKIMIZ İÇİN
İlhan ÖZDEN
Yenipazar Belediye Başkanı



Bilecik

20.04.2024

  • İMSAK 04:36
  • GÜNEŞ 06:10
  • ÖĞLE 13:08
  • İKİNDİ 16:54
  • AKŞAM 19:56
  • YATSI 21:23

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ