YENİPAZAR CANLI YAYINDA TANITILDI

YENİPAZAR CANLI YAYINDA TANITILDI

Bilecik´in en uzak ve şirin ilçelerinden olan Yenipazar canlı yayında tanıtıldı.

VİZYONTÜRK Kanalında ?Yörük Kızı? adlı programı sunan Fatoş Kadıoğlu tarafından sunulan programa ilgi bir hayli fazla oldu. İlçeye has Kanyon, Süzmen Göleti,Suuçtu Şelalesi,Yukarı Çaylı gibi tarihi ve doğal güzelliklerin yanı sıra Yenipazar´ın örf-Adet ve geleneklerini de tanıtıldı.Çok sayıda vatandaşın katıldığı programa protokol üyelerinin de katıldıkları gözlendi.

/resimler/2016-5/2/2236572872426.jpg

BAŞKAN ÖZDEN; ?YENİPAZAR´A GELİRKEN İLAÇLARINIZI ÇÖPE ATABİLİRSİNİZ?

Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden yaptığı konuşmasında ilçenin tarihi, doğal ve kültürel açıdan mutlaka gelinip görülmesi bir ilçe olduğunu belirterek;?Yenipazar´a gelirken ilaçlarınızı çöpe atabilirsiniz. Çünkü her şeyiyle mükemmel olan ilçemiz  temiz havasıyla da ayrı bir önem taşıyor. Herkesi Yenipazar´a bekliyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da halkımız için gece-gündüz demeden var gücümüzle çalışacağıma söz veriyorum. Bana her konuda yardımcı olan Belediye Meclis üyelerimize ve Belediye çalışanlarımıza teşekkür ediyorum? diyerek Osmanlı torunları olmaktan, Atatürk´ün evlatları olmaktan da son derece onur ve gurur duyduklarını ifade etti.

 /resimler/2016-5/2/2238090529976.jpg

TÜZÜN; ?YENİPAZAR İLÇEMİZİN VE HALKIMIZIN BENİM İÇİN AYRI BİR YERİ VAR?

Başkan Özden´in ardından kürsüye çıkan CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, tarihi ve doğal güzellikleriyle dolu Yenipazar´ın belki çok fazla tanıtımını yapamadıklarını, Aydın´ın ilçesi Yenipazar ile zaman zaman karıştırıldığını, ancak kendisi için bu ilçenin ve Yenipazar´lı hemşehrilerinin  ayrı bir yeri ve anlamı olduğunu ifade etti. Tüzün´ün ardından söz alan İstanbul Bilecikliler Dernek Başkanı Oktay Tepe de kendilerini etkinliğe davet eden Belediye Başkanı İlhan Özden´e teşekkür ederek,15 Mayıs´ta Tuzla Karaağıl Piknik Alanında düzenlenecek 28.Osman Gazi´yi Anma Şenliklerine tüm Yenipazar´lı vatandaşların devetli olduğunu kaydetti.

/resimler/2016-5/2/2238409593182.jpg

  1. YIL İLKOKULU ÖĞRENCİLERİ BİLECİK YÖRESİ HALK OYUNLARIYLA BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Yenipazar 75.Yıl İlköğretim okulu 3´ncü  Sınıf öğrencilerinin Bilecik yöresi halk oyunları gösterileri izleyenlerden büyük alkış alırken, Belkeseli İsmail ve Saz arkadaşlarının çaldıkları Bilecik çiftetellisinde tüm protokol üyeleri kaşıklarla oynayarak deyim yerindeyse kurtlarını döktükleri gözlendi.

/resimler/2016-5/2/2239507719475.jpg

TÜZÜN, SERTLER VE PROTOKOL ÜYELERİ KURTLARINI DÖKTÜLER

Özellikle CHP Milletvekili Yaşar Tüzün ile İl Genel Meclisi Başkanı Oğuz Sertler´in oynadıkları oyunlar büyük beğeni alırken, programa 90 yaşındaki Kezban Ünsal adlı yaşlı ninenin okuduğu ?ATATÜRK? isimli şiir damga vurdu. Fatoş Kadıoğlu´nun bir birinden güzel Türkülerini seslendirdiği gece yöresel yemeklerin tanıtımıyla son buldu.

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ HALİL ELDEMİR´DEN YENİPAZAR´A SELAM

Diğer yandan programa katılamayan Ak parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir´in Belediye Başkanı İlhan Özden´i telefonla arayarak il dışında başka bir programda olduğunu belirttiği, Yenipazar´ın tanıtımına katkı sağlayan VİZTONTÜRK kanalına ve tüm Yenipazar halkına selam ve sevgilerini ilettiği de kaydedildi.

Foto & Haber : Değişim Gazetesi / http://bilecik11.com/



Bilecik

24.04.2024

  • İMSAK 04:29
  • GÜNEŞ 06:04
  • ÖĞLE 13:07
  • İKİNDİ 16:55
  • AKŞAM 20:00
  • YATSI 21:29

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ