YENİPAZAR İMAM SIKINTISI ÇEKİYOR

YENİPAZAR İMAM SIKINTISI ÇEKİYOR

MHP Yenipazar İl Genel Meclis Üyesi Osman Varolu, Yenipazar merkez ve köylerinde imam eksiklerinin olduğunu ifade etti.

MHP Yenipazar İl Genel Meclis Üyesi Osman Varolu, Yenipazar merkez ve en büyük iki köyünün camilerinde imam olmadığını söyleyerek vatandaşların namazlar için başka köylere gitmek zorunda kaldığını belirtti.

MHP Yenipazar İl Genel Meclis Üyesi Osman Varolu, Yenipazar merkez ve köylerinde imam eksiklerinin olduğunu ifade etti. Konuyu daha öncede gündeme getiren Varolu, konu ile ilgili henüz adım atılmadığını ve vatandaşların durumdan mağdur olduğunu söyledi. Yenipazar merkezde iki cami bulunduğunu bunlardan birinin imamı olduğunu söyleyen Varolu, Yenipazar´da bulunan en büyük iki köy olan Selim ve Katran Köylerinde de imam bulunmadığını kaydetti.

Köylülerin, Cuma namazları için yakın köylere gitmek zorunda kaldığını belirten Varolu, Ak Parti´nin ?dindar nesil yetiştireceğiz´ söylemine atıfta bunarak, ?Bu şekilde nasıl bir dindar nesil yetiştirecek merak ediyorum´ dedi. Varolu, açıklamasında şunları aktardı:

?Yenipazar´da imam sorunumuz hala devam etmekte. 8 ay önce gündeme getirmeme rağmen nedense yetkililer bu konuda hiç bir adım atmadı. Şu anda Yenipazar merkezi dahil olmak üzere 7 tane imamımız yok. Yenipazar merkezinde bulunan iki camiden birinde, en büyük köylerinden Selim ve Katran Köyü´nde imam bulunmuyor. Köylüler Cuma namazlarını kılmak için komşu köylere ya da Yenipazar´a gitmek zorunda kalıyorlar. Bu konunun bir an önce çözülmesi lazım. Vatandaşlar durumdan rahatsız. Akp, programında, ?dindar nesil yetiştireceğiz´ diyor. Bu şekilde nasıl bir dindar nesil yetiştirecek merak ediyorum.?

Kaynak : Yarın Gazetesi



EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ