YENİPAZAR YENİ YÜZÜNE KAVUŞUYOR

YENİPAZAR YENİ YÜZÜNE KAVUŞUYOR

Yenipazar Belediyesi çalışmalarına devam ediyor.

Yenipazar Belediyesi´nin şehir merkezimizi daha modern ve kentsel görünüme kavuşturmak için başlattığı çevre meydan düzenlemesi çalışmalarında sona gelindi.

Yapılan düzenleme ile ilçemiz eski ve kalıplaşmış görünümünden kurtularak daha estetik bir görünüme kavuşturulmuş oldu. Ayrıca Belediye tüm kadrolarıyla yaklaşan Kurban Bayramı öncesi çalışmalarını hızlandırarak mezarlıklar, parklar ve mesire alanlarımızda temizlik çalışmaları başlattı. Vatandaşlarımızın daha huzurlu ve temiz ortamda bayram geçirmeleri için yapılan çalışmalar sokakların yıkanmasıyla başlamış oldu. 

Görüşlerini aldığımız Belediye Başkanı İlhan Özden; "Çalışmalar esnasında en alt kademeden en üst kademeye kadar büyük bir fedakarlık gösteren Belediye Personeli ve taş döşeme işçiliğini gerçekleştiren Ustalarımıza ve Orta Refüj düzenlemesinde destek sağlayan Şenpiliç Gıda Sanayi A.Ş ?ye teşekkür ederken; Çalışma esnasında çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür diliyoruz. Herşey Yenipazarımızı daha modern bir görünüme kavuşturnak ve yaşanılabilir bir yer haline getirmek için " dedi.

HER ŞEY YENİPAZAR İÇİN

Haber: Ali GÜVEN



Bilecik

20.04.2024

  • İMSAK 04:36
  • GÜNEŞ 06:10
  • ÖĞLE 13:08
  • İKİNDİ 16:54
  • AKŞAM 19:56
  • YATSI 21:23

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ