YENİPAZAR BELEDİYESİNİN AKŞAM SEFERLERİNİN İPTALİNE İLİŞKİN DUYURUSU

YENİPAZAR BELEDİYESİNİN AKŞAM SEFERLERİNİN İPTALİNE İLİŞKİN DUYURUSU

Yenipazar Belediyesi sitemizden duyurduğumuz "Yenipazar Belediyesi akşam otobüslerini iptal etti" haberi ile ilgili açıklama yaptı.

KAMUOYUNA SAYGI İLE DUYURULUR

Kıymetli Yenipazarın Sesi Gazetesi Okuyucuları,

Lütfen haberi dikkatli okuyalım, seferlerin tamamen iptali gibi bir durum söz konusu değildir. İptal edilen seferler, normal seferlerimize ek olarak Cuma ve Pazar günü akşam 18:00’de giden araçların seferleri geçici bir süre virüs tedbiri nedeni ile durdurulmuştur. İlçemizden her gün Bilecik ve Eskişehir’e yolcu seferleri devam etmektedir.

BİLECİK SEFERLERİ

YENİPAZAR KALKIŞ SAAT

07:00
12:30

BİLECİK DÖNÜŞ SAAT
13:30
17:30

ESKİŞEHİR SEFERLERİ

ESKİŞEHİR KALKIŞ SAAT

07:00
12:30

ESKİŞEHİR DÖNÜŞ SAAT

12:30
17:30

Yenipazar’a gelmek istediğinizde gayet normal bir şekilde gelebileceğiniz aşikârdır. Yorum yapan arkadaşlarımız, Yenipazar Belediyemizin ne şartlarda ne şekilde hizmet verdiğini çok iyi bilirler. Kaldı ki şu kriz ortamında vatandaşlarımızın rahatı için Devlet her türlü tedbirleri almak zorundadır ve tüm Türkiye çapında Devletimizin kurumları olan Valiliklerimiz-Kaymakamlıklarımız-Belediyelerimiz ve özellikle Sağlık Kuruluşlarımız ile bütün kurum ve kuruluşlarımız vatandaşlarımızın en hafif şekilde içinde bulunduğu durumun atlatılması için var gücü ile çalıştığına hepimiz en iyi şekilde şahidiz.

Böyle hiç ulaşım yokmuş gibi provokasyona meydan vererek, kendinizi ön plana çıkarmanızın bir anlamı yoktur. Sizlerin kişisel düşünceleri, hiçbir zaman Devletimizin almış olduğu tedbirlerden, halkımızın sağlığından ve salgının bastırılması için verilen mücadelelerden daha önemli değildir .Bu konuda ilgililer hakkında yapacağımız suç duyurusu hakkımız saklı olmak kaydı ile;

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

İlhan ÖZDEN
Yenipazar Belediye Başkanı



Bilecik

26.04.2024

  • İMSAK 04:25
  • GÜNEŞ 05:59
  • ÖĞLE 13:03
  • İKİNDİ 16:50
  • AKŞAM 19:57
  • YATSI 21:25

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ