YENİPAZAR BELEDİYESPOR : 3 - KARAKÖYSPOR : 2

YENİPAZAR BELEDİYESPOR : 3 - KARAKÖYSPOR : 2

YENİPAZAR BELEDİYESPOR : 3 - KARAKÖYSPOR : 2

 Yenipazar Belediyespor, Karaköyspor`u 3-2 yendi.

Bilecik 1. Amatör Küme 7. Hafta karşılaşmasında Yenipazar Belediyespor, Karaköyspor`u konuk etti. 10 Kasım Cumartesi günü Yenipazar`da oynanan karşılaşma saat 13. 00`da başladı.

Yücel Gürsoy, Yaşar Külhan, Murat Ceyhan, Murat Çelik, Fazlı Kaya, Ramazan Gündoğdu, Ulaş Öztürk, Çelikay Aydın, Tuncay Keskin, Bülent Ceylan ve Fikret Kara on biriyle başladığı karşılaşmadan 3-2 galibiyetle ayrılan Yenipazar Belediyespor çıkışını sürdürdü.  İlk yarıyı bu on birle tamamlayan takımımızda 65. dakikada Murat Çelik - İbrahim Dülger, 70. dakikada Bülent Ceylan  - Erhan Yıldıran ve 80. dakikada Çelikay Aydın - Barış Ozan Özmen değişiklikleri yapıldı.

Yenipazar Belediyespor`un gollerini Murat Ceyhan, Tuncay Keskin ve Fikret Kara atarken, Fikret Kara her maç olduğu gibi sayısız gol pozisyonundan yararlanamadı.

Yenipazar Belediyespor oynadığı son 3 maçta 7 puan toplayarak çıkışını sürdürdü, tüm takım 90 dakika olağanüstü mücadele ederken Bülent Ceylan ve Tuncay Keskin`in muhteşem oyunu, Murat Çelik`in hırsı görülmeye değerdi.



Bilecik

24.04.2024

  • İMSAK 04:29
  • GÜNEŞ 06:04
  • ÖĞLE 13:07
  • İKİNDİ 16:55
  • AKŞAM 20:00
  • YATSI 21:29

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ