YENİPAZAR KANYONU`NA İLGİ ARTIYOR.

YENİPAZAR KANYONU`NA İLGİ ARTIYOR.

YENİPAZAR KANYONU`NA İLGİ ARTIYOR.

 Türkiye Dağcılık Federasyonu?nda tırmanış antrenörlüğü ve hakemliği yapan Sönmez Erkaya ile ekibi eğitim için Yenipazar Kanyonuna geldiler.

Eğitim etkinliği hakkında gazetemize bilgi veren Sönmez Erkaya : " Doğa sporcuları olarak Anadolu Dağcılık Kulübünün organizasyonunda her 3 ayda bir bölgeye gelmeyi düşünüyoruz. Yenipazar Kanyonu kulubümüzün eğitimleri açısından uygun bir coğrafyaya sahip. İstanbul`a yakın olması bizim için daha çok avantajlı. Ayrıca bölgeyi uluslararası camiada tanıtmak istiyoruz. Özellikle kanyon, tırmanış  ve yamaç paraşütü için çok uygun, kampçılık ve traking için elverişli seçeneklerde bulundurmakta. Amacımız bölgeyi bir an önce milli park statüsüne kazandırmak. Var olan mermer sanayi  bir doğa harikası bölgeyi tehdit etmekte, bunu durduracağız. Kanyon ziyaretleri sırasında bizleri bir an olsun yalnız bırakmayan Osman Varolu`na ve İlhan Özden`e çok teşekkür ederiz." Dedi.

İl Genel Meclis Üyemiz Osman Varolu ve eski yazı işleri müdürümüz İlhan Özden ise böyle sıcakkanlı arkadaş çevresi ile tanışmaktan çok memnun olduklarını, misafirlerimizi ağırlamanın onurunu ve keyfini yaşadıklarını belirttiler.

  Fotoğraflar: Özlem ÖZMEN



Bilecik

26.04.2024

  • İMSAK 04:25
  • GÜNEŞ 05:59
  • ÖĞLE 13:03
  • İKİNDİ 16:50
  • AKŞAM 19:57
  • YATSI 21:25

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ