YENİPAZAR MHP BAŞKAN ADAYI İLHAN ÖZDEN

YENİPAZAR MHP BAŞKAN ADAYI İLHAN ÖZDEN

MHP Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker, Yenipazar Belediye Başkan adayı İlhan Özden`i tanıtma amacıyla basın toplantısı düzenledi.

MHP Bilecik Teşkilatı Yenipazar Belediye Başkan adayı İlhan Özden`i basına tanıttı.

Milletvekili Bahattin Şeker, ülke gündemini meşgul eden konuların masaya yatırıldığı toplantının başında yaptığı konuşmada; "Yenipazar Belediye Başkan adayı İlhan arkadaşımızı tanıtmak için geldik. Bilecik Valiliğinden istifa ederek aday olan kardeşimize başarılar diliyoruz. İnşallah, MHP`nin bayrağını Yenipazar`ın burçlarına dikecek ve ilçenin biriken sorunlarını bitirecektir." Açıklamasını yaptı.

MHP Yenipazar Belediye Başkan Adayı İlhan Özden kimdir?

"1972 yılında Yenipazar`da doğdum. İlkokulu Nasuhlar köyü ilkokulunda, Orta ve Lise öğrenimini Yenipazar lisesinde tamamladıktan sonra, Milli Eğitim Bakanlığı`nca açılan Lise Mezunlarına Meslek Edindirme projesi kapsamında öğretim görürken, Yenipazar Belediyesi`nde stajyer öğrencilik yaptım. Stajımın bitmesinin ardından yine Yenipazar Belediyesi`nde geçici işçi olarak çalışmaya başladım. 1992-1994 yılları arasında Ankara`da askerlik görevimi yaptım. Askerlik görevimden sonra tekrar Yenipazar Belediyesi`nde işçi olarak çalışmaya başladım. 24 Kasım 1997 tarihinde açılan memurluk sınavı ile Belediye Daktilografı olarak memurluk hayatına giriş yaptım. Yenipazar Belediyesi`nin Belediye Başkanlığı görevi hariç bütün birimlerinde görev yaptıktan sonra 29 Aralık 2003 tarihinde Yenipazar Kaymakamlığı`nda boş bulunan V.H.K.İ. kadrosuna geçiş yaptım. Yenipazar Kaymakamlığı İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü kadrosunda müdür bulunmaması nedeniyle bu görevi vekaleten yürüttüm. 

2011 yılında İçişleri Bakanlığı`nca açılan Görevde Yükselme ve Ünvan Değişikliği sınavını kazanarak, Bilecik Valiliği`nde İl Yazı İşlerinde boş bulunan Şef kadrosuna atandım. 2 Ocak 2012 tarihinden beri bu görevi yürütmekteyim. Evli, 1`i kız, 1`i erkek olmak üzere 2 çocuk babasıyım. 

CHP`den Mehmet Ünal, bağımsız aday İbrahim Değirmenci, MHP`den İlhan Özden`in adaylığının kesinleşmesinin ardından gözler Ak Parti adayına çevrildi.

Sakarya Gazetesi



Bilecik

25.04.2024

  • İMSAK 04:26
  • GÜNEŞ 06:01
  • ÖĞLE 13:03
  • İKİNDİ 16:50
  • AKŞAM 19:56
  • YATSI 21:23

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ