YENİPAZAR TOZDAN KURTULDU

YENİPAZAR TOZDAN KURTULDU

Yenipazar`ın cadde ve sokakları asfaltlandı.

Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden, gazetemiz editörü Ergün Özmen`i ziyaret ederek güncel sorunlarla ilgili sohbet etti. 

Yenipazar’da kışın çamurdan, yazın tozdan sokağa çıkılamazken ve bu durumdan herkesten çok rahatsızlık duyduğunu söyleyen Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden, ’’Hergün tozlu yolları sulamaktan itfaiye aracımız bozuldu. İtfaiyenin tamiri gecikince tozdan bunalan insanların haklı sitemleri uykularımızı kaçırıyordu.   Bilecik İl Özel İdaresi ile yaptığımız protokol sonucu, cumartesi – Pazar günü Özel İdare personelinin  özverili çalışmaları sonucu kısa zamanda asfaltlama işini bitirip halkımızı tozdan kurtardık. Ne mutlu bize ki alnımızın akıyla bu işi halledebildik. Bu konuda başta İl Genel Meclis Başkanı Serkan Yıldırım olmak üzere, en tepeden en alta tüm Özel İdaresi personeline Yenipazar halkı adına teşekkürü borç bilirim.’’ dedi.

Yenipazar`ın değişik caddelerinin eski ve yeni fotoğraflarını gösteren Özden: ``Bu fotoğraflardaki yollarımızın eski ve yeni hallerini görmektesiniz. İnşallah bundan sonraki yapacağımız hizmetlerimizle, Yenipazar`ın cennet halini gösteren diğer fotoğraflarını da paylaşacağız.`` dedi. 



EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ