YENİPAZAR BELEDİYESİ TARAFINDAN ÖZEL PUL BASTIRILDI

YENİPAZAR BELEDİYESİ TARAFINDAN ÖZEL PUL BASTIRILDI

Yenipazar Belediyesi tarafından özel pul bastırıldı.

Yenipazar İlçesi'nin tarihi ve doğal güzelliklerini yaşatmaya yönelik çalışmalarını devam ettiren Yenipazar Belediyesi; ilçemizin reklam ve tanıtımı için son derece önemli olan bir yeniliğe daha imza attı. Belediye tarafından Yenipazar Cumhuriyet Meydanı, Yenipazar Süzmen Göleti, Yenipazar Harmankaya Kanyonu ve Yenipazar İlçesi'nin resimlerinin yer aldığı özel pullar bastırıldı. 


Yenipazar Belediyesi tarafından bastırılan özel pullar; Gölpazarı PTT Müdürü Emine CEYLAN, Bilecik PTT Tanıtım ve Pazarlama Sorumlusu Abdülaziz ÇİVİK ve Teknik Birim Sorumlusu Özcan USANMAZ tarafından, Yenipazar Belediye Başkanı İlhan ÖZDEN'e teslim edildi. 


Her biri 1,25 TL değerindeki dört farklı şekilde tasarımı yapılan muhteşem manzaralı pulların üzerinde Yenipazar Belediyesi'nin amblemine de yer veridi. Yenipazar Belediyesi'nin bastırmış olduğu Yenipazar'ın tarihi ve doğal güzelliklerinin yer aldığı pullar, hiç şüphesiz pul meraklılarının da dikkatini çekecektir.


Konuya ilişkin bir açıklama yapan Yenipazar Belediye Başkanı İlhan ÖZDEN, ‘‘Göreve geldiğimiz günden bu yana, bir yandan rutin belediyecilik hizmetlerimizi en iyi şekilde yerine getirip halkımıza daha yaşanılabilir bir ilçe oluştururken diğer yandan da şirin ilçemizin tanıtımı için çeşitli çalışmalar yaptık. Bu kapsamda ilçemizde bulunan en önemli tarihi ve doğal güzelliklerin yer aldığı özel pullar bastırdık. İlçemizde bulunan bu güzelliklerin ulusal ve uluslararası düzeyde tanıtımı için pulun çok önemli bir araç olması nedeniyle böyle bir çalışma gerçekleştirdik. Bu çalışmamızla ilçemizin tanıtımını en iyi şekilde yapmış olacağımızı düşünmekteyim. Bastırmış olduğumuz pulları gönderilerinize yapıştırarak posta işlemlerinde de kullanacağız. Pulların basımında yardımlarını esirgemeyen PTT yetkililerimize teşekkür ediyor, bu uygulamanın ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.'' dedi.



Bilecik

25.04.2024

  • İMSAK 04:26
  • GÜNEŞ 06:01
  • ÖĞLE 13:03
  • İKİNDİ 16:50
  • AKŞAM 19:56
  • YATSI 21:23

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ