YENİPAZARLI SAZ ÇALAN KADINLARIMIZ İLÇE SINIRLARINI AŞIYOR

YENİPAZARLI SAZ ÇALAN KADINLARIMIZ İLÇE SINIRLARINI AŞIYOR

Yenipazar Halk Eğitim Merkezi´nde saz çalmayı öğrenen kadınlarımız, İstanbul Bilecikliler Derneği´nin davetlisi olarak bir etkinliğe katılacaklar.

Yenipazar Halk Eğitim Merkezi´nde saz çalmayı öğrenen kadınlarımız, İstanbul Bilecikliler Derneği´nin davetlisi olarak bir etkinliğe katılacaklar. Dernek Başkanı Oktay Tepe, konuyla ilgili Yönetim Kurulu adına yaptığı açıklamada: "Dernek Başkan Yardımcımız Ali İşler, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Barış Uslu ve Şafak Topçu, 16.12.2018 Pazar günü Pendik Yunus Emre Kültür Merkezinde gerçekleştireceğimiz "DİRİLİŞ,KURULUŞ VE KURTULUŞ GECESİNİN" davetiyesini, Bilecik Yenipazar Belediye Başkanımız Sayın İlhan Özden Bey´e taktim ettiler. Belediye Başkanımız Sayın İlhan Özden´e ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederiz." dedi.

 

/resimler/2018-12/11/1131195645083.jpg

Dernek etkinlikle ilgili bastırdığı afişlere Yenipazarlı Saz Çalan Kadınlarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenindeki fotoğrafı koyarak ilgi çekmiştir. 16.12.2018 Pazar günü yapılacak etkinliğe Mithat Körler ve diğer sanatçıların yanı sıra bizim kadınlarımızın da sahne alması hepimiz adına gurur vericidir. 

Kadınlarımıza verdiği emekten dolayı Bağlama Hocası Kazım Kaya´ya da teşekkür ederiz. 

 



EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ