YÜKSEKÖĞRETİME GEÇİŞ SINAVINA GİRECEK ÖĞRENCİLER DİKKAT

YÜKSEKÖĞRETİME GEÇİŞ SINAVINA GİRECEK ÖĞRENCİLER DİKKAT

YÜKSEKÖĞRETİME GEÇİŞ SINAVINA GİRECEK ÖĞRENCİLER DİKKAT

 Sınava girecek öğrencilere uyarılar : 

 

Bilecik İl Sınav yöneticiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada yükseköğretime geçiş sınavına girecek öğrenciler uyarılıyor.

Öğrencilerin Sınav Giriş Belgesi olmadan sınava giremeceklerini, sınav gününde yanlarında bulundurmaları gerektiğini açıklıyor.

Diğer dikkat edilmesi gerekenler arasında; Sınava girerken Sınava Giriş Belgesi ile birlikte Nüfus cüzdanının veya pasaportun yanınızda bulundurmanız gerekiyor. Nüfus cüzdanında T.C. kimlik numarası ve fotoğraf bulunması, pasaportun süresinin geçerli olması zorunlu. Bu iki belgenin dışında hiçbir belge özel kimlik belgesi olarak kabul edilmeyecek.

-Sınav günü zorda kalmamanız için nüfus cüzdanında T.C. numaranız yoksa, fotoğrafınız şimdiki haliniz ile benzerlik göstermiyorsa Nüfus Cüzdanınızı mutlaka değiştirilmesi öneriliyor.

-Sınav günü (01 Nisan 2012- Pazar ) saat 10:00?a kadar Nüfus Müdürlüğü açık olacaktır

-Sınava gireceğiniz binayı, adres bilgisini teyit etmek amacı ile önceden gidip görmeniz sınav günü size kolaylık sağlayacaktır.

-Kimlik kontrolleri, üst arama ve salona yerleştirme işlemlerinin zamanında tamamlanabilmesi için sınav saatinden bir saat önce sınava gireceğiniz binanın kapısında hazır bulunulması yapılan uyarılar arasındadır.

-madde 5: Sınavların yapıldığı binalara girişte adayların ve sınav görevlilerin üstleri emniyet görevlileri tarafından elle ve dedektörle aranacak; çanta, saat, cüzdan, cep telefonu, kulaklık, kablosuz iletişim sağlayan bluetooth vb. cihazlar, her türlü elektronik/mekanik cihaz, yüzük (Alyans hariç) kolye, küpe, bilezik, broş vb. takı ve anahtar, metal para gibi metal içerikli eşyalar ile sınav binasına kesinlikle girilmeyecek ve hiçbir eşya emanete alınmayacak. Bu nedenle yukarıda belirtilen türdeki eşyalarınızı sınava gireceğiniz binaya getirilmemesi çağrısında bulunuluyor.

-Kurşun kalem, silgi, kalemtıraş, peçete ile şeker ÖSYM tarafından temin edileceğinden, şeffaf pet şişe içerisindeki su dışında hiçbir araç, gereç, içecek ve yiyeceği sınava gireceği binaya getirmemesi çağrısında bulunuluyor.

-Sınav sırasında cep telefonu veya her türlü elektronik cihaz taşıdığı tespit edilen veya sınava 5. Maddede belirtilen eşyalardan herhangi biri ile giren adayın sınavı iptal edilecektir. Sınava gireceklerin sınavda zor durumda kalmamaları için yukarıda belirtilen hususlara dikkat etmeleri gerekiyor.?

(Sakarya Gazetesi)



Bilecik

26.04.2024

  • İMSAK 04:25
  • GÜNEŞ 05:59
  • ÖĞLE 13:03
  • İKİNDİ 16:50
  • AKŞAM 19:57
  • YATSI 21:25

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ