100 YILDIR AYNI GEMİDEYİZ

100 YILDIR AYNI GEMİDEYİZ

Mustafa Kemal´in Bandırma isimli vapur ile Samsun´a çıkışının 100´üncü yılı törenlerle kutlandı.

Mustafa Kemal´in Bandırma isimli vapur ile Samsun´a çıkışının 100´üncü yılı törenlerle kutlandı. Yenipazar İlçesindeki ilk tören saat 09.30´da Atatürk Anıtına çelenklerin konulmasıyla başladı. Tören daha sonra Yenipazar Çok Proğramlı Anadolu Lisesi bahçesinde devam etti.  

Yenipazar Çok Proğramlı Anadolu Lisesi öğrencileri önce Atatürk´ün Gençliğe Hitabesini, ardından Ata´ya cevabını okudu.  Yenipazar İlçe Gençlik ve Spor Müdür Vekili Fazlı Tosun günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yaptı.

Yenipazar Çok Proğramlı Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı oratoryo  gösterisinden sonra sahneye 75. Yıl Cumhuriyet İlk Okulu Halk oyunları erkek ve kız öğrenci ekibi gösterilerini sundu 

Yenipazar Çok Proğramlı Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı skeç gösterisi ilgiyle izlendi. Ardından aynı okulun halk oyunları ekibi gösterilerini tamamladı.

Yenipazar Çok Proğramlı Anadolu Lisesinde düzenlenen Futbol Turnuvasında erkekler kategorisinde birinci olan 10-A takımı ve ikinci olan 11-A takımı kızlar kategorisinde birinci olan 10-A takımı ve 9-A takımı öğrencilerine Yenipazar Kaykamamı Yavuz Kartal ödüllerini verdi. 

Düzenlenen Voleybol Turnuvasında birinci olan 9-A takımı ve ikinci olan 10-A takımına Yenipazar Baladiye Başkanı İlhan Özden tarafından ödülleri verildi. 

Basketbol Turnuvasında birinci olan 10-A kız basketbol takımı ve birinci olan 10-A erkek basketbol takımı Yenipazar İlçe Jandarma Komutanı Cumhuriyet Gürcan´ın elinden ödülllerini aldılar.

Düzenlenen masa Tenisi turnuvasında birici olan Semih Eker ikinci olan Melih Kaya üçüncü olan Yasin Yıldız´a  Yenipazar İlçe Emniyet Amiri Vekili Kudret Er ödüllerini verdi.

Yenipazar Çok Proğramlı Anadolu Lisesinde düzenlenen Santranç Turnuvasında birinci olan Berkay Ünal, ikinci olan Burak Yanık ve üçüncü olan Eren Yanık´a Yenipazar İlçe Milli Eğitim Müdürü Orhan Terzi tarafından Ödülleri verildi.

Gençler B kategorisi Bilecik Şampiyonu ve Gençler B kategorisi şampiyonasında Türkiye 16´ncısı olan Yenipazar Çok Programlı Anadolu Lisesi 10-A öğrencisi Ömer Ünsal´a Yenipazar İlçe Müftüsü Şaban Durmuş Ödülünü verdi.

Yenipazar Halk Eğitim Merkezi Kursiyerlerinin sunduğu yöresel halk oyunları gösterisiyle tören sona erdi. 

(Fotoğraflar için Özlem Özmen´e teşekkür ederiz.) 

 

 

Editör: Ergün Özmen
WhatsApp Hattı: 0532 787 24 61

 



EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ