ZİRAAT ODASI`NDAN RUKİYE ÜNAL`A PLAKET

ZİRAAT ODASI`NDAN RUKİYE ÜNAL`A PLAKET

ZİRAAT ODASI`NDAN RUKİYE ÜNAL`A PLAKET

 Rukiye ÜNAL`a plaket ve teşekkür belgesi verildi.

Bilecik`te Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından düzenlenen ?Kadın Çiftçiler Yarışıyor? etkinliğinde 2 yıl üst üste  il  birincisi olan Batı Belenören Köyü Muhtarı Rıza Ünal?ın eşi Rukiye Ünal` a Yenipazar Ziraat Odası Başkanlığı tarafından plaket ve teşekkür belgesi verildi.

Konu hakkında görüşlerini aldığımız Ziraat Odası Başkanı Ali ÜNAL :  " İlimizde yapılan kadın çiftçiler yarışmasına ilçemizden katılan Rukiye Ünal il birinciliğini kazandığından ve ilçemiz çiftçilerini onurlu ettiğinden kendisine Ziraat Odası Başkanlığı`nca plaket ve teşekkür belgesi verilmiş olup, çalışmamızda yardımcı olan Yenipazar Tarım İlçe Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür ederim. 30 Mayısta Çankırı`da yapılacak olan bölge finalinde başarılar dilerim, inşallah bölge birinciliğinide görmek istiyoruz." Dedi.

Teşekkür belgesi ve plaketin verilmesinin ardından Kaymakam Ali Türk, Belediye Başkanı Cengiz Arıkan, Ziraat Odası Başkanı Ali ÜNAL, Tarım İlçe Müdürü Süleyman CANAN, Tarım İlçe Müdürlüğü personeli, Rukiye ÜNAL ve ailesi ile yemek yenildi.

Haber : Ali GÜVEN - Foto : Bahar ÜNAL



Bilecik

24.04.2024

  • İMSAK 04:29
  • GÜNEŞ 06:04
  • ÖĞLE 13:07
  • İKİNDİ 16:55
  • AKŞAM 20:00
  • YATSI 21:29

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ