ZORUNLU AÇIKLAMA

ZORUNLU AÇIKLAMA

ZORUNLU AÇIKLAMA

Yenipazar`ın Sesi Gazetesi olarak aldığımız karar gereğince haberlerimize yapılan siyasi yorumları yayımlamayacağız.

Yenipazar`da ve Yenipazar dışında yaşayan hemşerilerimize sadece haber vermek gibi masumca amacımız ne yazık ki bazı kendini bilmezlerce kötüye kullanılmaktadır. Bayram öncesi İstanbul`da yaşayan Yenipazarlılar`ın hayal kırıklığına uğramamaları ve Yenipazar`a geliş gidişlerinde kendilerine uygun araç temin edebilmeleri için "İstanbul Seferleri Kaldırıldı" diye haber yaptık. Burda bir tek amacımız vardı HABER VERMEK... Yapılan yorumları da tarafsızlık adına hakaret ve küfür olmayanların tamamını yayımladık. Sayıları yayınladıklarımızdan daha fazla olan yalnızca küfürlü olanları ve hakaret içerenleri yayımlamadık.

Aynı olay herkesin merakla beklediği referandum sonuçlarını sıcağı sıcağına yayınlayıp memleketinde kullanılan oyların rengini öğrenmek isteyenlere haber vermek istedik. Aynı olay burda da yaşandı. Eline klavyeyi kapan yerli yersiz yorum yapmaya başladı. İsimsiz ya da sahte isimle Küfür edenler, hakaret edenlerin bini bir para... Öyle bir hal oldu ki yorumları okumaktan, içlerinde küfür var mı yok mu diye aramaktan kendi işlerimize bakamaz olduk.

Yukarıda vermeye çalıştığım iki örnek haberlere yazılan yorumlar kardeşçe yaşadığımız Yenipazar`da ayrımlara, düşmanlıklara yol açacağı endişesiyle siyasi olarak gördüğümüz yorumları silme ve bundan sonra da bu tür yorumları yayınlamama kararı aldık. Gerçek isim ve soyisimlerini yazmayanların yorumlarının içeriği ne olursa olsun asla yayınlanmayacaktır.

Okurlarımızdan bizi anlayışla karşılamalarını rica ediyoruz.

Saygılarımızla...



Bilecik

06.05.2024

  • İMSAK 04:07
  • GÜNEŞ 05:47
  • ÖĞLE 13:02
  • İKİNDİ 16:53
  • AKŞAM 20:07
  • YATSI 21:39

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ